MENSKRACHT

Kwalitatief hoge en snelle inzet?
Neem 24x7 contact op met onze planners! 
mail op planning@soulsystem.nl of bel (06) 28 81 05 59

Onze zorgprofessionals

Het team Menskracht bestaat uit zorgprofessionals met een tijdelijk of vast dienstverband. Wij adviseren in werving & selectie en we ondersteunen bestaande teams. In crisissituaties en bij complexe zorgvragen zijn wij in staat om passende teams samen te stellen.

Bijzondere hulpverleningsvraagstukken pakken we zorgvuldig aan. Wij ondersteunen en helpen teams bij hun ontwikkeling, bijvoorbeeld bij één-op-één begeleiding. Dat doen we snel en effectief. We sluiten aan bij wat werkt en dat doen we zo onopvallend mogelijk.

De juiste man/vrouw op de juiste plek

Voor ons is het essentieel dat de juiste zorgprofessional op de juiste plek tot zijn recht komt. Dat hij of zij de ideale verbinding vormt met de cliënt. Ongeacht of het gaat om een tijdelijke klus in een één-op-één situatie, een langdurig project rondom een complexe zorgvraag, of het invullen van losse diensten in spoed- of crisissituaties. Het kan ook een vaste baan betreffen, bijvoorbeeld juist die éne ontbrekende schakel in een gespecialiseerd team.

Ben jij een ervaren zorgprofessional en op zoek naar werk of interessante opdrachten? Klik hier om je in te schrijven!

Personeelsbemiddeling

Via personeelsbemiddeling schakelen wij zorgprofessionals in die weten wat maatwerk is en zich naadloos kunnen invoegen in het team. Bij hen staan professionaliteit, de connectie met de cliënt en de passie voor het vak centraal. Onze medewerkers hebben een natuurlijke affiniteit met de doelgroep en kunnen methodisch handelen.

Wij leveren hiermee een bijdrage aan de continuïteit en de kwaliteit van de organisatie. Het is voor ons essentieel om voortdurend met opdrachtgevers, kandidaten en ons netwerk van gedachten te wisselen over het vak. 


Kwaliteitsnormering

Wij zijn lid van de ABU, beschikken over het Keurmerk van de Stichting Normering Arbeid en zijn NEN-4400-1 gecertificeerd. Wij worden ieder jaar opnieuw geïnspecteerd door een onafhankelijke controlerende instelling. Zo weet u zeker dat u in zee gaat met een aantoonbaar betrouwbare partner. Wij dekken alle risico’s voor de klant af. De klant doet met ons zaken.


Ons aanbod

  • 24/7 bereikbaarheid voor het leveren van zorgprofessionals via planning@soulsystem.nl of (06) 28 81 05 59.
  • Ad-hoc diensten
  • Langdurige projecten
  • Individuele begeleiding
  • Oplossingen voor crisisvraagstukken.
  • Specialistisch personeel voor complexe begeleiding.
  • Kwalitatieve TeamSelectie: selectie van vaste zorgprofessionals voor de teamopbouw.