Over ons

We zijn onderweg, ontmoeten, delen en verbinden.

Met Menskracht en Denkkracht is een organisatie ontstaan waar gedreven en deskundige professionals hun krachten kunnen bundelen. Wij bestaan al 18 jaar.

Menskracht: Gudrun Timmermans heeft de dagelijks leiding van het bureau en is als eerste bereikbaar voor onze klanten en geïnteresseerden in onze dienstverlening. Zij is ook verantwoordelijk voor de boekhouding. Wilma van Beek, zorgt voor de financiële administratie en de backoffice. Fleur Mulder is als senior planner 24 uur 7 dagen beschikbaar voor het leveren van vak volwassen professionals. Daniël Rijswijk, HR, uitzend- en detacheringsspecialist zorgt voor maatwerktrajecten, projectplanning en regelgeving op dit gebied.

Denkkracht: Wim van Ernich en Rob Mulder zijn sociaal ondernemers. Met elkaar zijn we ervaren in uitzenden, detacheren, bemiddelen, werving & selectie en Human Resource, groepswerk, maatschappelijk werk, ouderbegeleiding, therapie, training, coaching en organisatieontwikkeling.

Wij zijn specialistisch in de complexe zorg- en hulpverleningsvragen, en het organiseren van hulp. We staan cliënten bij in hun nood. We helpen vele instellingen bij hun complexe zorgvragen.
Wij zijn beschikbaar.