Zorg Back-up

Door de jaren heen hebben we als team Menskracht veel ervaring opgedaan in de complexe zorg. Er blijkt een grote behoefte te leven bij zorgprofessionals om in een overzichtelijke en veilige context te werken. Als voorbeeld: het terrein van de zorginstelling is open, passanten kunnen dag en nacht in- en uitlopen. Dit geeft bij zowel cliënten als medewerkers een gevoel van onveiligheid. Onze zorg ‘back-uppers’, hebben ervaring in het creëren van een veilige context, zowel op het terrein als binnen de voorzieningen. Dit doen ze door hun aanwezigheid, hun vriendelijkheid en hun specifieke deskundigheid.

Onze visie is dat de relatie tussen bewoner/cliënt en zorgprofessional van essentieel belang is voor herstel en vooruitgang. Soms is het nodig om veiligheid en ondersteuning toe te voegen om de relatie voor beiden te behouden.

Interesse in deze dienstverlening? Neem gerust contact op of maak een afspraak voor een kennismaking. Wie weet komen we vanuit co creatie tot mooie inzichten en werkwijzen.

Bel of mail met één van onze planners: (06) 28 81 05 59 of planning @soulsystem.nl